Med längtan efter alla kommande kajakäventyr 💦💙

Med längtan efter alla kommande kajakäventyr 💦💙
Hej! 
Marija Aurell heter jag och är bosatt i Motala och jobbar som Livsstilsentreprenör, Fotograf & Föreläsare. På Instagram och Facebook (kontonamn: Marija Aurell) vill jag inspirera mina följare till att följa sin egen puls med min hashtag #vågavarapuls som mind line. Det gör jag genom att fotografera och filma hur jag lever min vardag, hur jag använder naturen för att må bra och hur jag gör för att kombinerar min livsstil med mitt företag.
Jag har ett väldigt stort behov av min frihetskänsla i vardagen och når den genom mina soloäventyr som cykling, fjällvandring, utomhusövernattning, hiking, skogsutflykter, SUP-turer, kallbad och styrkeyoga. Efter att ha genomfört många turer på min SUP i kombination med utomhusövernattningar och älskar känslan av att ta mig fram på vattnet, så är jag verkligen redo att upptäcka allt vad kajakvärlden har att bjuda på.
Som ny i Melkerfamiljen (och kajakvärlden) kommer ni framöver få lära känna mig närmre genom att följa med på min utvecklingsresa. Jag vill dela med mig av hur jag genomför mina soloäventyr och samtidigt avdramatisera alla tänkbara nybörjarsituationer jag kommer hamna i för att inspirera fler till att komma ut och uppleva vår fantastiska natur på nära håll.
•••
Min premiärtur blev en fantastisk sådan! Det var en varm sommarkväll längs med Motala Ström som ligger belägen precis utanför mitt hem (otroligt drömmigt läge om jag får säga det själv!). Jag hann med att prata kajakäventyr med en båtägare vid bryggan, hälsa på svanfamiljen, njuta av att gunga i sidleds från båtarnas svallvågor i Motala hamn och paddla under tre av Motalas vackra broar innan jag steg iland hemma igen.
Inför premiärturen fick jag hjälp med att lyfta ner kajaken från biltaket och ner till vattnet, men eftersom min grej är att jag vill klara av äventyren på egen hand, blev min allra första fråga som nybörjarkajakare: 
- "Hur kan jag göra för att ensam få ner den från biltaket?"
Jag är 163 cm lång och vill hantera min Melker Rödlöga LV smidigt och utan att den skadas (eller jag själv för den delen...). Där började min första sökning på Google och jag hittade fram till en möjlig lösning; att med hjälp av en tunnare dyna till solstolar låta kajaken glida upp och ner från taket. Sen bestämde jag mig även för att köpa Melkers lilla vagn till kajaken så att jag kan transportera den från bilen och ner till vattnet. Hur det gick?! Det får du veta inom kort 😍
/Marija Aurell #vågavarapuls

Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published